PAŘÍŽ - FRANCIE - POVÍDKY

Pics Up!

by - dubna 18, 2015

Nový projekt vzdělávací organizace La Fabrique du Regard /továrna pohledu/ ukazuje svět z trochu jiného úhlu pohledu. Projekt se jmenuje Pics Up! a zapojit se do něj může úplně každý. Nejlepší fotografie se objeví na unikátní výstavě na břehu Seiny. 
Galerie Le Bal poskytující prostor dokumentárnímu obrazu ve všech jeho formách (fotografie, video, nová média) letos slaví 5 let. K této příležitosti vytvořila přidružená organizace La Fabrique du Regard zaměřená na práci s mládeží projekt Pics up. Autory jsou mladí umělci zapojení do uměleckých programů této organizace.

Projekt Pics up je otevřen celému světu. Každý může jednoduše uploadnout svoji fotografii na jejich stránky a pak čekat, jestli se náhodou právě jeho dílko nedostane mezi hrstku nejlepších, které budou následně vystaveny. Pravidla jsou celkem jednoduchá, vaše fotografie musí obsahovat obrázek, který nějak zapadne do okolní krajiny.  

Une invitation à porter un regard poétique, politique et esthétique sur le monde!
/Pozvánka k tomu, abyste přinesli poetický, politický a estetický pohled na svět!/
Výstava nejlepších děl se plánuje na 27. - 31. května 2015 a uskuteční se na poměrně neobvyklém místě. Město Paříž transformovalo asi 2 kilometry levého břehu Seiny v tvořivý prostor, kde se konají výstavy, představení, koncerty nebo třeba sportovní aktivity. A právě Less Berges de Seine /břehy Seiny/ budou hostit i tuto fotografickou výstavu. 










Zdroje obrázků: Pics up!; Pics up!; Pics up!
Zdroj informací: Pics up!

You May Also Like

0 komentářů